Hvem er vi?

Ridekunst med Rikke

- og hestene

Hvem er vi?

Vi er Rikke og fire fantastiske læremestre - Hrodur, Isildur, Nöytron og Modin - henholdsvis en islandsk vallak fra 1995, en irsk tinker/Irish cob vallak fra 2000, en norsk koldblodstraver fra 1996 og en nordsvensk brugshest fra 2009. Derudover er jeg mor til Astrid på 9 år. Vi bor i skønne omgivelser på et landsted i Havreholm mellem Hornbæk og Tikøb.


Jeg er eksamineret dyreadfærdsterapeut, hestemassør, under uddannelse i hesteassisteret terapi, har taget første del af uddannelsen i Horse Boy Metoden, er uddannet i spansk og engelsk og har deltaget i en lang række kurser om hesterelaterede emner. Kort sagt er jeg helt vild med heste, og kan slet ikke undvære dem i min hverdag.


Som person er jeg sensitiv og intuitiv, og bruger alle mine sanser for at mærke både heste og mennesker. Jeg har brug for ro i min hverdag, og hestene hjælper mig i den grad til at finde ind til roen i mig selv.


Jeg har mediteret i en del år og har arbejdet med mig selv terapeutisk både i grupper og én til én med forskellige terapeuter. Jeg deltager i en opvågningsgruppe ca. en gang om måneden hvor jeg bliver vejledt til selvrealisering og kontakten til min dybeste natur og kraft.


Jeg holder af at meditere sammen med hestene - især når de gumler på deres hø - sidde ved bålet i tipien, vandre i naturen og nyde naturens lyde, dufte og smukke farver. Jeg nyder at ride alle mine heste i naturen jævnligt - både for deres og for min egen skyld. Det er vigtig del af vores daglige samarbejde.Du kan læse mere om mig her:


Rikkes baggrund


Rikkes CV

Ridekunst med Rikke

Ræveskiftet 4, Havreholm

3100 Hornbæk

Tel: 28 60 77 36

E-mail: info@ridekunstmedrikke.dk